Προσβλητικός και αλαζόνας o Κουτσοκούμνης στην Αθήνα – Το ειρωνικό του σχόλιο για την Ελλάδα

Προσβλητικός και αλαζόνας o Κουτσοκούμνης στην Αθήνα – Το ειρωνικό του σχόλιο για την Ελλάδα

Εριστικός, αλαζόνας και είρωνας εμφανίστηκε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο Κουτσοκούμνης βρισκόταν στην Αθήνα ως εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ(!) για να συζητήσει τα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πιθανή αποχώρηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τις διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κωστάκης, ρωτήθηκε από τους Ελλάδιτες δημοσιογράφους λοιπόν αν θα παραιτηθεί όταν από την θέση του, μετά από την πράξη του, να φορέσει φανέλα της Τουρκίας, για να τους απαντήσει με το γνωστό του ύφος και επιδεικνύοντας την γωνστή του αλαζονεία λέγοντας τους το εξής: «Δεν παραιτούμαι, αφήστε να ασχοληθώ εγώ με την Κύπρο, εσείς εδώ ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα που είναι σοβαρότερα».

Με άλλα λόγια ο Κουτσοκούμνης είναι σαν να τους έλεγε στην κυπριακή: «γραμμένους σας έχω ρε πελλοκαλαμαρούθκια που τολμάτε να με ρωτήσετε εσείς έμενα αν θα παραιτηθώ, εν θωρείτε τα δικά σας τζαί εν να μου πείτε εμένα επειδή εφόρησα μια κόκκινη φανελούδα με ένα φεγγαράκι πάνω… αφού στην Κύπρο σε 10 μέρες εν θα θυμάται κανένας τίποτε».

Κωστάκη keep walking...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE