Στο αεροπλάνο για να φέρει τον Λώλο η ανακριτική ομάδα του ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Στο αεροπλάνο για να φέρει τον Λώλο η ανακριτική ομάδα του ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και με σκοπό να φέρει στην Κύπρο τον κ. Λώλο ένα πρόσωπο που θεωρείται κλειδί στην υπόθεση που αφορά τους ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ βρίσκεται ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Γιαννάκης Κωνσταντίνου πλαισιωμένος με άλλα δυο μέλη.

Ο κ. Λώλος, Διευθυντής της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, εναντίον του οποίου έχει  εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης θωρείται ως ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολλά σε σχέση με το πολύκροτο αυτό σκάνδαλο.

Οι Κυπριακές Αρχές ξέρουν ότι η δική του κατάθεση θα ρίξει φως στην υπόθεση και γι αυτό τον λόγο αναχώρησαν για Αθήνα σήμερ Τετάρτη 13/4.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline την Τρίτη (12/04), οι ελλαδικές αρχές ειδοποίησαν την κυπριακή Αστυνομία ότι εγκρίθηκε το σχετικό της αίτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE