Στο αεροπλάνο για να φέρει τον Λώλο η ανακριτική ομάδα του ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Στο αεροπλάνο για να φέρει τον Λώλο η ανακριτική ομάδα του ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και με σκοπό να φέρει στην Κύπρο τον κ. Λώλο ένα πρόσωπο που θεωρείται κλειδί στην υπόθεση που αφορά τους ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ βρίσκεται ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας Γιαννάκης Κωνσταντίνου πλαισιωμένος με άλλα δυο μέλη.

Ο κ. Λώλος, Διευθυντής της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, εναντίον του οποίου έχει  εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με την υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης θωρείται ως ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολλά σε σχέση με το πολύκροτο αυτό σκάνδαλο.

Οι Κυπριακές Αρχές ξέρουν ότι η δική του κατάθεση θα ρίξει φως στην υπόθεση και γι αυτό τον λόγο αναχώρησαν για Αθήνα σήμερ Τετάρτη 13/4.

Όπως πρώτο μετέδωσε το ThemaOnline την Τρίτη (12/04), οι ελλαδικές αρχές ειδοποίησαν την κυπριακή Αστυνομία ότι εγκρίθηκε το σχετικό της αίτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE