Aίθριος ο καιρός το τριήμερο – Δείτε την πρόβλεψη

Aίθριος ο καιρός το τριήμερο – Δείτε την πρόβλεψη

Σήμερα Πέμπτη 14/2 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα, μέτριοι 4 και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά, πιθανό να παρατηρηθούν παροδικά χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE