Η Βουλή ψήφισε ωστόσο…«η Κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις επιλογές της» λέει ο Χριστοδουλίδης

Η Βουλή ψήφισε ωστόσο…«η Κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις επιλογές της» λέει ο Χριστοδουλίδης

Σε αξιολόγηση των τριών επίμαχων οικονομικών νομοθετημάτων που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων θα προχωρήσει η Κυβέρνηση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Στην τελευταία της συνεδρία πριν από την αυτοδιάλυσή της για τις βουλευτικές εκλογές, η Ολομέλεια ενέκρινε νομοθεσίες που ρυθμίζουν τον συμψηφισμό των δανείων που έχουν ως ενέχυρο αξιόγραφα, τη συμμετοχή κουρεμένων καταθετών στα διοικητικά συμβούλια τραπεζών τις οποίες βοήθησαν να εξέλθουν από την κρίση, καθώς και την αναστολή των αποκρατικοποιήσεων μέχρι το τέλος του 2017.

«Η Κυβέρνηση θα αξιολογήσει τα δεδομένα και τις επιλογές της, με γνώμονα τη διαφύλαξη της αξιοπιστίας της χώρας μας και της θετικής προοπτικής που με κόπους και θυσίες έχουμε εξασφαλίσει», ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει την έγκριση των τριών αυτών νομοθετημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE