Πασίγνωστη τραγουδίστρια μόλις έγινε μανούλα!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια μόλις έγινε μανούλα!

Το δεύτερό της παιδάκι έφερε στον κόσμο η πολύ γνωστή τραγουδίστρια και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Το μικρό μας αγόρι μόλις γεννήθηκε! Ο Ρέμινγκτον Αλεξάντερ Μπλακστοκ ήρθε στον κόσμο στις 12/4/16 και είναι υγιέστατος! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι μαζί του!».

Ο λόγος για την Κέλι Κλάρκσον και τον σύζυγό της, Μπράντον Μπλακστοκ, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 2013 κι έχουν αποκτήσει επίσης μία κόρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE