Στην Κύπρο η ad hoc επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα Panama Papers

Στην Κύπρο η ad hoc επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τα Panama Papers

Στην Κύπρο φθάνει την Παρασκευή (15/04) η ad hoc επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για την φορολογία με σκοπό να ερευνήσει και το θέμα των Panama Papers.

H Αντιπροσωπεία της Ειδικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τις φορολογικές αποφάσεις τύπου «tax ruling» και άλλα μέτρα παρόμοιου χαρακτήρα ή αποτελέσματος (TAXE ΙΙ) θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016.

Τα μέλη της επιτροπής θα έχουν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και άλλους αξιωματούχους. 

Ήδη, το Ευρωκοινοβούλιο θα προβεί σε βάθος έρευνα που θα καλύψει όλες τις πτυχές του σκανδάλου όπως τις διαδρομές του χρήματος και τον εντοπισμό αυτών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE