ΚΟΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Βιομηχανίας της Ισπανίας λόγω των Panama Papers

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Βιομηχανίας της Ισπανίας λόγω των Panama Papers

Την παραίτησή του με άμεση ισχύ υπέβαλε ο εκτελών χρέη υπουργού Βιομηχανίας της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Σορία λόγω των υποψιών που υπάρχουν για σχέσεις του με υπεράκτιες εταιρείες στον Παναμά και το Τζέρσεϊ .

Την παραίτησή του με άμεση ισχύ υπέβαλε ο εκτελών χρέη υπουργού Βιομηχανίας της Ισπανίας Χοσέ Μανουέλ Σορία λόγω των υποψιών που υπάρχουν για σχέσεις του με υπεράκτιες εταιρείες στον Παναμά και το Τζέρσεϊ.

Ο Σορία, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με σκάνδαλο των Panama Papers, απέρριψε οποιαδήποτε περίπτωση να έχει αδικοπραγήσει, αλλά σημείωσε ότι παραιτείται για να περιορίσει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί στην προσωρινή κυβέρνηση της χώρας και το Λαϊκό Κόμμα (PP), την ώρα που η Ισπανία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της διεξαγωγής νέων γενικών εκλογών έπειτα από αυτές του Δεκεμβρίου τα αποτελέσματα των οποίων δεν επέτρεψαν τον σχηματισμό κάποιας κυβέρνησης.

"Διαβίβασα την αμετάκλητη απόφασή μου να υποβάλω την παραίτησή μου", δήλωσε ο ίδιος, "λαμβάνοντας υπόψη την προφανή ζημιά που προκαλεί η κατάσταση αυτή στην κυβέρνηση και το Λαϊκό Κόμμα" του Μαριάνο Ραχόι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top