ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις γυναίκες πολιτικοί αποθεώνουν τον Τορναρίτη στο facebook

Τρεις γυναίκες πολιτικοί αποθεώνουν τον Τορναρίτη στο facebook

Με αφορμή το κλείσιμο της βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Σήμερα που έκλεισε η Βουλή για τις εκλογές προσωπικά πιστεύω ότι έπραξα το καθήκον μου για την Κύπρο μας».

Ωστόσο, πέραν από τις ευχές των φίλων και ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, τρεις γυναίκες πολιτικοί η μια μάλιστα προερχόμενη από άλλο πολιτικό κόμμα έπλεξαν το εγκώμιο του Νίκου Τορναρίτη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Νίκος Τορναρίτης, είναι από τους πολιτικούς που επιθυμούν δημιουργική ανανέωση της βουλής, με νέα και ικανά άτομα από τον ΔΗΣΥ.  Προς αυτό τον σκοπό λοιπόν στηρίζει την προσπάθεια τέτοιων υποψηφίων.

Συγκεκριμένα η Σάβια Ορφανίδου, υποψήφια βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία έγραψε:

«Καλή συνέχεια Νίκο Τορναρίτη! Ευχαριστουμε για τη στήριξη σου στη νέα γενιά του τόπου!»  

Παράλληλα η νεαρή υποψήφια του ΔΗΣΥ, στη Λάρνακα η Αννίτα Δημητρίου, σχολίασε:

«Θέση μου είναι οτι η νέα Βουλή επιβάλλεται να είναι ένα κράμα νέων ανθρώπων άφθαρτων, με όραμα και νέες ιδέες, αλλά και έμπειρων πολιτικών που απέδειξαν οτι μπορούν να κουβαλήσουν στην πλάτη τους την Κύπρο στην νέα εποχή. Ο Νίκος Τορναρίτης απέδειξε οτι είναι ένας από αυτούς!»

Η τρίτη γυναίκα πολιτικός που αναφέρθηκε με τα καλύτερα προς το πρόσωπο του είναι η Αθηνά Κυριακίδου του ΔΗΚΟ ,που ως γνωστόν δεν θα επαναδιεκδκήσει είσοδο της βουλή. Η κα Κυριακίδου έγραψε: 

"Συμφωνώ! Σωστός, συνεπής, αξιοπρεπής! Καλή επιτυχία Νίκο!"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top