Υποψήφιος βουλευτής αρνείται να βγει σε κυπριακή εκπομπή! Ο λόγος;

Υποψήφιος βουλευτής αρνείται να βγει σε κυπριακή εκπομπή! Ο λόγος;

Εδώ και μέρες απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ο ίδιος την Παρασκευή (15 /4) εξήγησε το γιατί...

Ο Ντίνος Χριστοδουλίδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τα φιλανθρωπικά σόου του Mega Κύπρου κατεβαίνει ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Μάη με το κόμμα της Συμμαχίας Πολιτών. 

Ο χοροδιδάσκαλος μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξομολογήθηκε το λόγο που τις τελευταίες μέρες δεν τον βλέπουμε στο πρωινό του ΡΙΚ με τον Λουκά Χάματσο και την Γαβριέλλα. 

 

Όπως εξήγησε «Πολλοί φίλοι με ρωτάνε καθημερινά γιατί σταμάτησα να παρουσιάζομαι χορευτικά το πρωινό στη τηλεόραση...... Απλά γιατί το θεωρώ αντιδεοντολογικό απέναντι στους συνυποψηφιους μου να έχω το πλεονέκτημα της τηλεοπτικής προβολής..... Τέλος!!!!!!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE