Τη Δευτέρα 18 Απριλίου μεταφέρεται στο Αυγόρου τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Οσίου Κενδέα

Τη Δευτέρα 18 Απριλίου μεταφέρεται στο Αυγόρου τεμάχιο του ιερού λειψάνου του Οσίου Κενδέα

Για πρώτη φορά μεταφέρεται τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στην Ιερά Μονή Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου, τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Κενδέα που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Κύκκου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας - Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Απριλίου 2016 θα μεταφερθεί για πρώτη φορά στην Ιερά Μονή Αγίου Κενδέα στο Αυγόρου, τεμάχιο ιερού λειψάνου του Οσίου Κενδέα το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Κύκκου προς ευλογία και αγιασμό των πιστών της επαρχίας, εν’ όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος».
 
Προστίθεται ότι «το ιερό λείψανο θα παραμείνει στην Ιερά Μονή για προσκύνημα μέχρι και το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων 24 Απριλίου 2016».
 
Η Μονή θα είναι ανοικτή καθημερινά από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη 20 Απριλίου στις πέντε το απόγευμα θα τελεστεί Παράκληση στον Άγιο Κενδέα και την Παρασκευή 22 Απριλίου θα τελεστεί αγρυπνία από τις 8:30μ.μ μέχρι τις 12:30π.μ.
 
Επίσης το Σαββάτο 23 Απριλίου μετά τον Εσπερινό της εορτής των Βαΐων, θα τελεστεί το Άγιο Ευχέλαιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE