Χαμός στο Facebook γνωστής τραγουδίστριας - Γιατί την αποκάλεσαν «πόρνη»!

Χαμός στο Facebook γνωστής τραγουδίστριας - Γιατί την αποκάλεσαν «πόρνη»!

H ανάρτηση που έφερε αντιδράσεις και τι απάντησε η ίδια.

«Πόλεμο» προκάλεσε μία ανάρτηση γνωστής τραγουδίστριας στο Facebook, καθώς θαυμαστής της την αποκάλεσε «πόρνη», ξεσηκώνοντας «πυρά» από άλλους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και την ηχηρή απάντησή της!

Όλα άρχισαν πριν από λίγες ημέρες, με αφορμή το νέο βίντεο κλιπ της Αριάνα Γκράντε, για το τραγούδι «Dangerous Woman», το οποίο η ίδια «ανέβασε» στο προφίλ της.

983570_δ.jpg

«Με όλο το σεβασμό Αριάνα, μου αρέσει το “Dangerous Woman” αλλά στο βίντεο κλιπ είσαι σαν πόρνη. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», έγραψε ένας εκ των διαδικτυακών φίλων της 23χρονης σταρ.

Εκτός από τα «πυρά» άλλων θαυμαστών, ο σχολιαστής -o oποίος βρήκε και... συμμάχους- έλαβε και απάντηση από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία διερωτήθηκε γιατί κάποιος προσβάλλεται όταν μια γυναίκα επιδεικνύει τη σεξουαλικότητά της ενώ οι άνδρες μπορούν να το κάνουν ελεύθερα και παντού και κατέληξε: «είναι καιρός να βγάλεις το κεφάλι σου από τον κ@λο σου (σ.σ. έκφραση που σημαίνει “να σκέφτεσαι λογικά”). Οι γυναίκες πρέπει να αγαπούν το σώμα τους»!

983571_χωχψωχ.jpg

Δείτε στο βίντεο το κλιπ που προκάλεσε τον «πόλεμο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE