Δεν άντεξε και απάντησε η Αριστοτέλους για το φόρεμα! – VIDEO

Δεν άντεξε και απάντησε η Αριστοτέλους για το φόρεμα! – VIDEO

Μεγάλη έγνοια έχουν οι τηλεθεάτριες της εκπομπής «Για Σένα» για τα ρούχα που φοράει η δημοφιλής παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Μία κοπέλα μεταξύ σοβαρού και αστείου κάλεσε την Χριστιάνα Αριστοτέλους να απαντήσει επιτέλους γιατί έβαλε δυο φορές το ίδιο φόρεμα σε διάστημα μερικών ημερών σε δημόσια εμφάνιση της. Η πρώτη φορά στο σόου Dansing for you και η δεύτερη στα Madam Figaro.

H παρουσιάστρια απάντησε ότι το φόρεσε δυο φορές γιατί της αρέσει.

Δείτε το video

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE