ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι - Κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι - Κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή

Ώρες αγωνίας για τους οικείους Αστυνομικού και τους συναδέλφους του. Ο ίδιος φαίνεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής, 15/4, στο δρόμο.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας, TothemaOnline, ο Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός καθήκοντος ενώ οδηγούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, επί της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στον Στρόβολο γύρω στις 22:00, το βράδυ της Παρασκευής, (15/4), ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε απότομα στη μέση του δρόμου.

Οχήματα που ακλουθούσαν σταμάτησαν και οδηγοί πήγαν προς το μέρος τους. Τον είδαν να είναι σχεδόν λιπόθυμος στο τιμόνι. Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, αφού πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και ενόσω γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχουν νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του.

Στην περιοχή δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Στο σημείο βρέθηκε και ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας, Τάσος Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: 

Στα μαύρα η Αστυνομία Κύπρου - Απεβίωσε τελικά o αξιωματικός που βρέθηκε λιπόθυμος στο τιμόνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.