ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Όχι δεν πρόκειται περί πλάκας. Δεύτερος υψηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος, λέκτορας ηλεκτρονικής, με μισθό 5.000 ευρώ τον μήνα, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Σωτήρη Χατζηιωάννου ο οποίος για ολόκληρα εξάμηνα δεν έχει σηκώσει πέννα για σκοπούς εργασίας αλλά μετρά το ύψος των κιγκλιδωμάτων.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «το 2014 μου έδωσαν κάποια ασήμαντα καθήκοντα σε σχέση με τον μισθό μου και τα προσόντα μου. Ένα από τα κύρια καθήκοντα μου είναι να μετρώ το ύψος των κιγκλιδωμάτων».
Ο κ. Χατηζμιχαήλ τονίζει ότι «η προσφορά μου είναι κάτω από το μηδέν» βάζοντας τα με το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και προσωπικού διότι δεν τον τοποθετούν κάπου που θα έχει συγκεκριμένα καθήκοντα.
Το 2010 όταν αποσπάστηκε στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας υπήρχε ανάγκη από τρεις Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς όπου στην συνέχεια παγιοποιήθηκαν και μέχρι σήμερα δεν του έχουν αναθέσει καθήκοντα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Κλείνοντας την επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη του γράφει: «Κατά καιρούς μου έδωσαν περιστασιακές εργασίες. Προς το παρόν δεν έχω καθήκοντα. Λύνω Sudoku για να περάσει η ώρα».
*H φωτογραφία είναι αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις