ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Αστυνομία χάλασε το πασχαλινό «χαρτάκι» σε ολόκληρη την Πάφο – Μεγάλη εκστρατεία για πάταξη της κυβείας

Η Αστυνομία χάλασε το πασχαλινό «χαρτάκι» σε ολόκληρη την Πάφο – Μεγάλη εκστρατεία για πάταξη της κυβείας

Ευρείας έκτασης επιχείρηση για την πάταξη της κυβείας πραγματοποίησε στην Επαρχία Πάφου η Αστυνομία

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 15/4 και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην επαρχία Πάφου, ευρείας έκτασης εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου αυτού. 

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διενήργησαν ελέγχους σε 20 υποστατικά και κέντρα αναψυχής, που βρίσκονται στην πόλη και την επαρχία Πάφου. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν σε δύο καφενεία, συνολικά έντεκα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εισήλθαν για έρευνα σε καφενείο, που βρίσκεται στην Πάφο. Κατά την είσοδο τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι τέσσερις, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 26 μάρκες.

Γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντόπισαν σε καφενείο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου, εφτά πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία. Κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 54 τραπουλόχαρτα και 629 μάρκες.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τις δύο υποθέσεις. 

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας Κύπρου εντατικοποιούνται σε Παγκύπρια κλίμακα ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών του Πάσχα.

ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top