Ο ροκάς του X-Factor που ενθουσίασε τους κριτές αλλά δεν πέρασε - Τι συνέβη; (BINTEO)

Ο ροκάς του X-Factor που ενθουσίασε τους κριτές αλλά δεν πέρασε - Τι συνέβη; (BINTEO)

Ο Μιχάλης είναι ένας ροκάς που ποτέ του δεν έχει πει ελληνικό τραγούδι.

Η επιλογή του να τραγουδήσει Aerosmith ενθουσίασε τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο Μιχάλης κατάφερε να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή και όλα έδειχναν να περνάει στην επόμενη φάση μέχρι την στιγμή που η Πέγκυ Ζήνα του ζήτησε να πει και ένα ελληνικό τραγούδι.

Ο Μιχάλης έβαλε τα δυνατά του να τους ενθουσιάσει το ίδιο, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το όνειρο για το X-factor να σταματήσει στην οντισιόν.

Δείτε το βίντεο



 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.