ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγο της μετά από διαπληκτισμό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγο της μετά από διαπληκτισμό

Άρπαξε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον άντρας της.

Όπως μας αναφέρθηκε, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι ηλικιωμένων διαπληκτίστηκε με αποτέλεσμα η γυναικά να αρπάξει το μαχαίρι από την κουζίνα και να το καρφώσει στο μπράτσο του συζύγου της.

Όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για ζευγάρι Νορβηγών που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρου, ηλικίας 71 και 72 χρόνων.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια , ενώ για την σύζυγο του έχει εκδοθεί διάταγμα για υποχρεωτικής εξέτασης από ψυχίατρο.

Να σημειωθεί πως η γυναικά πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Αποκλειστικό: Επιστολή Επιτρόπου Περιβάλλοντος για τα έργα στο παττίχειο πάρκο-Βλέπει παρατυπίες και αλλοιώσεις

Μία εξαιρετικά αιχμηρή επιστολή της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Αντωνίας Θεοδοσίου προς την Ομάδα Προστασίας του Υγροβιότοπου της Αλυκής Λάρνακας, φέρνει στο φως το Themaonline, με νέες σοβαρές καταγγελίες, για τις εργασίες που εκτελούνται στο παττίχειο πάρκο. Η Επίτροπος, κάνει λόγο για αγνόηση περιβαλλοντικών όρων που απειλούν τον υγρότοπο και τη βιοποικιλότητα της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE