ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: «Ποιο είναι το αδίκημα για τον Βενιζέλο Ζαννέτο – Την προσφορά του ΧΥΤΥ Λεμεσού δεν την πήρε ο Λώλος»

ΑΚΕΛ: «Ποιο είναι το αδίκημα για τον Βενιζέλο Ζαννέτο – Την προσφορά του ΧΥΤΥ Λεμεσού δεν την πήρε ο Λώλος»

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (16/04) το ΑΚΕΛ, μετά και το ένταλμα σύλληψης εναντίον του Βενιζέλου Ζαννέτου.

Να υπενθυμίσουμε πως στην πολύωρη κατάθεση του στους ανακριτές ο Θεοφάνης Λώλος κατονόμασε τον Βενιζέλο Ζαννέτο ο οποίος εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης για την υπόθεση Δρομολαξιάς και τον Ανδρέα Κοκκινίδη που φαίνεται να ήταν ο μεσολαβητής μεταξύ Βενιζέλου Ζαννέτου και Θεοφάνη Λώλου.

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει στην ανακοίνωση, ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για το λόγο έκδοσης του εντάλματος για τον κ. Ζαννέτο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το λόγο έκδοσης εντάλματος σύλληψης εναντίον του Βενιζέλου Ζαννέττου. Αν ο λόγος είναι αυτός που αφήνεται να διαρρεύσει από τις διωκτικές αρχές στα ΜΜΕ, ότι δηλαδή το ΑΚΕΛ πήρε 25 χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθεί η εταιρεία την οποία ευννούσε ο Θανάσης Λώλος, ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν πήρε την προσφορά του ΧΥΤΥ Λεμεσού.

Σημειώνουμε, επίσης, ότι οι δημόσιοι λειτουργοί που συνεργάζονταν με τον Θανάση Λώλο και οι οποίοι είναι σήμερα υπόδικοι για την υπόθεση, απομακρύνθηκαν από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Νεοκλή Συλικιώτη. Διερωτόμαστε, λοιπόν, πού είναι το αδίκημα;

Αν το ένταλμα εκδόθηκε για ισχυριζόμενη εισφορά στο ΑΚΕΛ, τότε διερωτόμαστε αν θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εναντίον στελεχών άλλων κομμάτων για εισφορές που κατά καιρούς γίνονταν προς όλα τα κόμματα από επιχειρηματίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top