Το πιο διάσημο παιδί στην Κύπρο απέκτησε και ιστοσελίδα

Το πιο διάσημο παιδί στην Κύπρο απέκτησε και ιστοσελίδα

Εκατοντάδες κόσμος παρακολουθεί εδώ και αρκετούς μήνες την πορεία της υγείας του, ενώ δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα στο ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ για αυτόν. Τώρα απέκτησε και δική του ιστοσελίδα.

Ο μικρός Λάμπρος, μόλις τεσσάρων ετών. Είναι ίσως το πιο διάσημο παιδάκι στην Κύπρο.

Εδώ και αρκετούς μήνες οι δικοί του άνθρωποι διεξάγουν μία μεγάλη εκστρατεία για να του σώσουν τη ζωή. Από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του δίνει τη δική του μάχη. Πάσχει από μία ασθένεια, που ονομάζεται λεμφικό σύστημα.

Ο μικρός μπόμπιρας έχει κερδίσει τις καρδιές εκατοντάδες κόσμου, που παρακολουθούν με αγωνία την πορεία της υγείας του και προσεύχονται να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Ήδη ο Λάμπρος ο οποίος νοσηλεύτηκε σε νοσοκομεία στην Κύπρο, των ΗΠΑ και του Ισραήλ κέρδισε πολλές μάχες και απόδειξε ακόμα και τους γιατρούς πόσο δυνατός είναι και πόσο μεγάλη είναι η θέληση του για ζωή. Τιμήθηκε επίσης με το βραβείο θάρρους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE