Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Η αποκοπή αυτή ήταν επιπρόσθετη από τις υπόλοιπες κλιμακωτές και οριζόντιες αποκοπές που έγιναν για όλο το προσωπικό του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αναφέρεται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο τρόπος εφαρμογής του τερματισμού της πιο πάνω αποκοπής από τη μισθοδοσία των εποχικών εργατών, θα γίνει με την ίδια βάση που θα εφαρμοστεί και για το υπόλοιπο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας και η ημερομηνία ισχύς του τερματισμού της αποκοπής θα είναι η ημερομηνία δημοσίευσης της σχετικής νομοθεσίας που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




