ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρολόγια αξίας 60 χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρολόγια αξίας 60 χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά

Θύμα κλοπής έπεσε άνδρας στην Λεμεσό κ τρέχει τώρα στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε  από κάτοικο Λεμεσού, ότι μεταξύ των ωρών 12μ. και 8π.μ. τη Δευτέρα, (18/4), κλάπηκε από το αυτοκίνητό του μια δερμάτινη τσάντα, η οποία περιείχε 16 ρολόγια, τσέπης και χειρός, συνολικής αξίας €60,000 περίπου.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο, το αυτοκίνητο του παραπονούμενου, βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE