Κοφίνου: Επιτέθηκε για να βιάσει την ανήλικη θετή του κόρη – Που εκμυστηρεύτηκε την δραματική της εμπειρία

Κοφίνου: Επιτέθηκε για να βιάσει την ανήλικη θετή του κόρη – Που εκμυστηρεύτηκε την δραματική της εμπειρία

Άσεμνη επίθεση εναντίον 15χρονης από το συμβίο της μητέρας της, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 14 Απριλίου 2016 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα καθηγήτρια που διδάσκει σε σχολείο της πόλης, ότι μαθήτρια ηλικίας 15 χρόνων, κάτοικος ευρύτερης περιοχής Κοφίνου, της εκμυστηρεύτηκε ότι είχε δεχθεί άσεμνη επίθεση από τον 40χρονο συμβίο της μητέρας της.

Χθες διευθετήθηκε και λήφθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας οπτικογραφημένη κατάθεση από την 15χρονη στη παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

Μετά την κατάθεση της ανήλικης η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό  ένταλμα σύλληψης του 40χρονου. 

Ο άνδρας συνελήφθη, ανακρίθηκε γραπτώς και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE