Οι sexy αδελφές από την Κύπρο που τρέλαναν την κριτική επιτροπή του Χ-Factor (BINTEO)

Οι sexy αδελφές από την Κύπρο που τρέλαναν την κριτική επιτροπή του Χ-Factor (BINTEO)

Η Τόνια και η Ντέμις είναι αδελφές και αγαπάνε το τραγούδι. Kατάγονται απο την όμορφη Λεμεσό κα το δήλωσαν περήφανα πριν από την εμφάνισή τους

Στόχος τους ήταν να περάσουν στο X – Factor και τα κατάφεραν.Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με τις φωνητικές αλλά και χορευτικές τους ικανότητες, αλλά θα ήθελαν να παίζουν με το κοινό να μην κοιτάει η μια την άλλη. Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αφορμή για να μην περάσουν.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γιώργου Θεοφάνους ο οποίος τόνισε ότι οι δυο όμορφες Λεμεσιανές ήταν τέλειες. Να τονίσουμε ότι όπως ανέφεραν ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν να τραγουδήσουν μπροστά σε κοινό

Δείτε το βίντεο 


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE