ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚA: 37χρονη μεθυσμένη ανέβαλε απογείωση αεροσκάφους

ΛΑΡΝΑΚA: 37χρονη μεθυσμένη ανέβαλε απογείωση αεροσκάφους

Αναστάτωση προκλήθηκε μερικά λεπτά πριν από την απογείωση αεροσκάφους το βράδυ της Δευτέρας, (18/4), στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, γύρω στις 22:35, το βράδυ της Δευτέρας, (18/4), πιλότος αεροσκάφους, ο οποίος θα εκτελούσε πτήση από Λάρνακα – Λονδίνο, αρνήθηκε να πραγματοποίησε την απογείωση μέχρι να κατέβει μία επιβάτισσα.

Η 37χρονη από τη Λιθουανία ήταν μεθυσμένη και εκτός εαυτού. Στο αεροσκάφος προκλήθηκε αναστάτωση και κλήθηκε η Αστυνομία του Αεροδρομίου να παρέμβει.

Μία γυναίκα αστυνομικός και ένας άνδρας αστυνομικός ανέβηκαν στο αεροσκάφος, το οποίο ήταν στο δίαυλο για να δουν τι συμβαίνει.

Προσέγγισαν τη γυναίκα και αυτή κτύπησε τον Αστυνομικό στο δεξί χέρι. Η 37χρονη συνελήφθη για αυτοφώρω αδίκημα. Κατηγορείται για επίθεση κατά Αστυνομικού και πρόκληση οχλαγωγίας, λόγω μέθης . Συνεπώς αντί για το Λονδίνο κατέληξε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου.

Το πρωί της Τρίτης, (19/4), οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακα, όπου και της επιβλήθηκε πρόστιμο.  

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top