Αποχώρηση βόμβα από το Μπρούσκο! Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά!

Αποχώρηση βόμβα από το Μπρούσκο! Πρωταγωνιστής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά!

Αποχωρεί από το καστ της επιτυχημένης σειράς του Αντ1 «Μπρούσκο» ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά, ο οποίος υποδύεται τον Σωτήρη στο καθημερινό σίριαλ και κερδίζει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Tv Έθνος ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

«Χαίρομαι που η σειρά θα συνεχιστεί! Εγώ, όχι, δεν συνεχίζω» παραδέχεται.

Και κατόπιν διευκρινίζει: «Αυτή ήταν η πορεία του ρόλου. Θα μου λείψουν όλοι, τα “Μπρουσκάκια”, έτσι τους λέω εγώ. Θα μου λείψουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου, η Βάνα Δημητρίου, όλοι οι συντελεστές της σειράς. Ήταν μια δουλειά που έκανε τον κύκλο της και ολοκληρώνεται υπέροχα. Ήταν μία από τις ωραιότερες εμπειρίες στη μυθοπλασία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE