Πάφος: Νεαρός έμεινε με τον κουβά νερού στο χέρι - Πήγε να ποτίσει τα φυτά του και τον συνέλαβαν

Πάφος: Νεαρός έμεινε με τον κουβά νερού στο χέρι - Πήγε να ποτίσει τα φυτά του και τον συνέλαβαν

Στην σύλληψη ενός 24χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών είχαν θέσει υπό παρακολούθηση φορτηγό που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε περιφραγμένο χώρο από τις 17/4.

Το απόγευμα της Τρίτης 19/4, γύρω στις 17:00 το απόγευμα ο 24χρονος έφτασε στη σκηνή με το αυτοκίνητο του για να κατέβει κρατώντας έναν κουβά τον οποίο γέμισε με νερό. Ακολούθως μπήκε μέσα στο φορτηγό για να συλληφθεί  επ’ αυτοφώρω πριν προλάβει να ποτίσει τα φυτά του.

Στο φορτηγό υπήρχαν 4 φυτά κάνναβης ύψους 30 έως 70 εκατοστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE