Πάφος: Τρεις μέρες στο κελί 24χρονος για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Πάφος: Τρεις μέρες στο κελί 24χρονος για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου ο οποίος είχε συλληφθεί χθες επ’ αυτοφώρω και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μετά από πληροφορία μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση καρότσα φορτηγού, η οποία βρισκόταν ακινητοποιημένη σε περιφραγμένο χωράφι της επαρχίας Πάφου, στην οποία υπήρχαν τέσσερα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 30-70 εκατοστών.

Στη σκηνή μετέβη 24χρονος, ο οποίος εξήλθε του οχήματός του, έχοντας στην κατοχή του ένα κουβά και ανέβηκε στην καρότσα με σκοπό να ποτίσει τα φυτά.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημά του, εντοπίστηκε επίσης και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου. Ανακρινόμενος ισχυρίστηκε ότι κατείχε τα φυτά για δική του χρήση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE