Πιστή εφαρμογή των αργιών του Πάσχα ζητά η Υπουργός Εργασίας

Πιστή εφαρμογή των αργιών του Πάσχα ζητά η Υπουργός Εργασίας

Πιστή εφαρμογή των αργιών του Πάσχα ζητά τόσο από τα γενικά όσο και από τα ειδικά καταστήματα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλινιανίδου.

Σε δήλωσή της, η κ. Αιμιλιανίδου σημειώνει πως γενικά καταστήματα οφείλουν όπως τηρήσουν πλήρως τις αργίες του Πάσχα και να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται ότι την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο όλα τα Γενικά Καταστήματα πρέπει να κλείσουν στις 6 μ.μ.

Υπενθυμίζει ότι οι εργαζόμενοι των ειδικών καταστημάτων, οι οποίοι θα εργαστούν τις πιο πάνω ημέρες, θα πρέπει να αποζημιωθούν με αναλογία 1:2 για κάθε ώρα εργασίας.

«Αναμένεται από όλους η πιστή εφαρμογή των πιο πάνω», τονίζει καταλήγοντας η κ. Αιμιλιανίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Τραγωδία στη Χλώρακα: Από παράθυρο ξενοδοχείου έπεσε το 3χρονο παιδί – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 37χρονος πατέρας του τρίχρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από παράθυρο δωματίου ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο Μάριος Ιγνατίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE