Κύπρια έκανε ερωτική εξομολόγηση on stage!

Κύπρια έκανε ερωτική εξομολόγηση on stage!

Φίλησε στο στόμα τον αγαπημένο της και είπε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κανείς το ιδανικό του ταίρι...

Η Ευριδίκη είναι full ερωτευμένη και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Έκανε μάλιστα και μια… on stage ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της, τον οποίο και αποθέωσε.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη, η οποία βρισκόταν στην σκηνή και ερμήνευε το κομμάτι της, «Πάγος» το οποίο είναι σε μουσική του συντρόφου της, Μπομπ Κατσιώνη και στίχους της κριτή του talent show του Mega Κύπρου Sunny Μπαλτζή.

Στην σκηνή ήταν και ο Μπομπ ο οποίος έπαιζε μπάσο. Όταν τελείωσε το κομμάτι, η τραγουδίστρια του έδωσε ένα φιλί στο στόμα και το κοινό τους χειροκρότησε με πάθος. Στην συνέχεια είπε: «Ποτέ δεν είναι αργά για να βρει κανείς το ιδανικό ταίρι. Πιστέψτε με, ξέρω τι σας λέω…»


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE