Al Sabah: Το ISIS αφαιρεί και πουλά τα όργανα τραυματισμένων τζιχαντιστών

Al Sabah: Το ISIS αφαιρεί και πουλά τα όργανα τραυματισμένων τζιχαντιστών

Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους δεν έχουν τέλος, με τους τζιχαντιστές να μην φέρονται με αποτρόπαιο τρόπο μόνο στους αιχμαλώτους αλλά και στους τραυματισμένους ομοϊδεάτες τους.

Το ISIS, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται την εφημερίδα Al Sabah, αφαιρεί τα όργανα των τραυματισμένων τζιχαντιστών και τα πουλά στη μαύρη αγορά.

Το «μέτρο» αυτό ελήφθη, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η οργάνωση, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα μετά την απώλεια εσόδων από την πώληση πετρελαίου.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, σημειώνει πως το ISIS απειλεί τους χειρουργούς, για να προχωρήσουν στην αφαίρεση καρδιάς και νεφρών των τραυματιών.

«Το Ισλαμικό Κράτος κυριαρχεί ακόμα στην περιοχή, αλλά η πτώση στα έσοδα είναι σημαντική. Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι και λιγότερες επιχειρήσεις για να φορολογηθούν. Το ίδιο ισχύει στις ιδιοκτησίες και τις εκτάσεις», αναφέρει αναλυτής στο Reuters.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE