X-Factor: Τα έχασαν οι κριτές όταν ανέβηκε στη σκηνή αυτή η ξανθιά κουκλάρα!

X-Factor: Τα έχασαν οι κριτές όταν ανέβηκε στη σκηνή αυτή η ξανθιά κουκλάρα!

Και εκεί που οι κριτές περίμεναν για την επόμενη audition μια πανέμορφη «19χρονη» ανέβηκε στη σκηνή και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε τους κριτές αλλά και το κοινό στο τελευταίο επεισόδιο του «X-Factor». Η Ευαγγελία Αραβανή είπε να αφήσει για λίγο τα παρασκήνια του talent show και να βρεθεί στη σκηνή, προκειμένου να «διαγωνιστεί».

Η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να τραγουδήσει μπροστά στον Γιώργο Θεοφάνους, την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα και τον Θοδωρή Μαραντίνη, το «Ζιγκολό» της Έλενας Παπαρίζου. «Με λένε Ευαγγελία. Είμαι 19 χρονών», είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια με τον Θοδωρή Μαραντίνη να την ρωτάει «εκτός από κορμάρα, είσαι και φωνάρα;».

Δείτε τι απάντησε η Ευαγγελία και φυσικά την ερμηνεία της…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE