1.9 δις ευρώ τα έσοδα του κράτους από την εμπορικοποίηση του Λιμανιού Λεμεσού

1.9 δις ευρώ τα έσοδα του κράτους από την εμπορικοποίηση του Λιμανιού Λεμεσού

Στα €1,9 δισεκατομμύρια στη διάρκεια των συμβολαίων (25χρόνια) εκτιμώνται τα έσοδα για το κράτος από την εμπορικοποίηση των εμπορικών δραστηριοτήτων του Λιμένα Λεμεσού.

Τα συμβόλαια για την παραχώρηση άδειας διαχείρισης των εμπορικών δραστηριοτήτων υπεγράφησαν τη Δευτέρα (25/4)  σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κοινοπραξία Eurogage GMBH/Interorient και East Med Holdings  πήρε την άδεια για τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων και η κοινοπραξία DP World/GAP Vasilopoulos πήρε τις άδειες για τις θαλάσσιες υπηρεσίες και στον σταθμό γενικού εμπορίου.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE