Ξέσπασε ο Χαννίδης: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου…»

Ξέσπασε ο Χαννίδης: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου…»

Ξέσπασε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Sigma ο Μάριος Χαννίδης αφού ο υποψήφιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι άδικα το όλο θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Διαβάστε επίσης: Το ΑΚΕΛ καταδίκασε Χαννίδη για το επίμαχο του tweet για τους ΑΠΟΕΛίστες – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Διαβάστε επίσης: Xαννίδης: Έχει παρερμηνευθεί το σχόλιο που για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Καλεσμένος του Χρύσανθου Τσουρούλλη στις «Τομές στα Γεγονότα» ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε φωτιά τη Δευτέρα 25/4 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από retweet που έκανε σε ανάρτηση οπαδικής σελίδας της Ομόνοιας.

Ο Μάριος Χαννίδης μιλώντας στον παρουσιαστή τόνισε ότι το όλο θέμα, κακώς έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, αφού ούτε υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν, ούτε είχε πρόθεση να θiξει κανένα, αφού τα όσα ειπώθηκαν διαδικτυακά με συνάδελφο δημοσιογράφο, τα είπε χαριτολογώντας και έχουν παρερμηνευθεί.

Τόνισε ότι δεν ανακαλεί αυτά που του καταλογίζουν, γιατί δεν τα ανέφερε ποτέ, ενώ δήλωσε ότι όταν οι Αποελίστες φώναζαν να πεθάνει ο Χριστόφιας δεν το καταδίκασε κανείς!

Προχώρησε παράλληλα σε μια αποκάλυψη ο υποψήφιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέροντας ότι πριν μπει στο στούντιο του Sigma είχε περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού σταθμού πύλης Πάφου, ώστε να καταγγείλει απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE