Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

Μάχη με τις φλόγες για περίπου δυο ώρες έδωσαν μέλη της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή «Μιλάς».

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (26/04)  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή ¨Μιλάς¨ μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν   6 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Αμμοχώστου και Λάρνακας, 2   από το Τμήμα Δασών,1 από την Υπηρεσία Θήρας και 3 βυτιοφόρα από τους Δήμους της περιοχής.

 Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.45 αφού έκαψε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, κυπαρίσσια και ευκαλύπτους σε έκταση 10 περίπου εκταρίων.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά μία φάρμα αιγοπροβάτων. 

Διαβάστε ακόμη: Εκτός έλεγχου μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE