ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Σαββής ο καζαντιτζής αψηφά τους νόμους της βαρύτητας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Σαββής ο καζαντιτζής αψηφά τους νόμους της βαρύτητας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα δικό της δράμα περνά… η μοτορού του γνωστού και άξιου τέκνου της Λάρνακας Σαββή, ευρέως γνωστού ως «ο καζαντιτζής της Σκάλας».

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από τη φωτογραφία που παρουσιάζουμε πιο κάτω, το καημένο το μηχάνημα ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά, χωρίς ωστόσο να καμφθεί, καθώς  θα λέγαμε πως αψηφά τους νόμους της βαρύτητας! (ή μήπως εν ο Σαββής που αψηφά τους νόμους της βαρύτητας;).

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook συνοδεύεται από μήνυμα που εκφράζει αγάπη για την Λάρνακα. Μάλλον και η Λάρνακα τον αγαπά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE