Απίστευτο: Πέντε χρόνια μετά γίνεται πανικός με μηνύσεις για το νυφικό της Kate Middleton - Τι συνέβη;

Απίστευτο: Πέντε χρόνια μετά γίνεται πανικός με μηνύσεις για το νυφικό της Kate Middleton - Τι συνέβη;

Σχεδιάστρια μόδας από την Αγγλία μηνύει τον Alexander McQueen και την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Σάρα Μπάρτον, καθώς όπως υποστηρίζει το νυφικό που φόρεσε η Kate Middleton είναι αντιγραφή δικού της σχεδίου.

Η σχεδιάστρια, Κρίστιν Κένταλ υπέβαλε μήνυση για παραβίαση των πνευματικών της δικαιωμάτων. «Η πελάτισσά μας είναι βέβαιη ότι το σχέδιο της εταιρείας της λήφθηκε παράνομα και αντιγράφηκε», αναφέρει ο δικηγόρος της σχεδιάστριας

Όσο για την απάντηση του οίκου; «Είμαστε εντελώς αμήχανοι απέναντι σε αυτή τη νομική αξίωση. Η Κρίστιν Κένταλ αρχικά μας προσέγγισε στον Alexander McQueen σχεδόν 4 χρόνια πριν, όταν ήμασταν ξεκάθαροι απέναντί της ότι οποιοσδήποτε υπαινιγμός ότι το σχέδιο του βασιλικού νυφικού φορέματος της Σάρα Μπάρτον ήταν ανόητος. Η Σάρα Μπάρτον δεν είδε ποτέ κανένα της κ. Κένταλ σχέδιο ή σκίτσο και δεν γνώριζε την κ. Κένταλ πριν η κ. Κένταλ επικοινωνήσει μαζί μας -περίπου 13 μήνες μετά τον γάμο. Δεν γνωρίζουμε γιατί η κ. Κένταλ επανέφερε ξανά αυτό, αλλά δεν υπάρχει κανένα αν, αλλά ή ίσως εδώ αυτός ο ισχυρισμός είναι γελοίος»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE