Κρίσιμες ώρες για 57χρονο – Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε δρόμο στην Αγία Νάπα

Κρίσιμες ώρες για 57χρονο – Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε δρόμο στην  Αγία Νάπα

Μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, ο 57χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (27/04) σε πεζοδρόμιο λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του στην Αγία Νάπα. 

Όπως μας αναφέρθηκε, τον 57χρονο εντόπισε η σύζυγος του γύρω στις 7 το πρωί. 

Αρχικά ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, άλλα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 57χρονος υπέστη σοβαρό κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου και τραύμα στη σιαγόνα.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνση Αμμοχώστου διερευνούν το περιστατικό, ενώ εκ πρώτης όψεως ο τραυματισμός του φαίνεται να έχει προκληθεί από ατύχημα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE