Γ. Λουκαΐδης για ΠτΔ: «Έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και σπουδή να ακυρώσει νόμους που ψήφισε η Βουλή»

Γ. Λουκαΐδης για ΠτΔ: «Έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και σπουδή να ακυρώσει νόμους που ψήφισε η Βουλή»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, κατηγορεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη πως προστατεύει Τράπεζες και ισχυρά συμφέροντα και ακυρώνει νόμους που αφορούν μεγάλες μάζες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή έχουν αδικηθεί.

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και σπουδή να ακυρώσει νόμους που ψήφισε η Βουλή αναπέμποντας ή αναφέροντας τους στο Ανώτατο. Είναι δικαίωμα του», αναφέρει αρχικά ο κ. Λουκαϊδης.

«Παρατηρούμε όμως ότι οι νόμοι αυτοί στην πλειοψηφία τους αποβλέπουν στο να εξυπηρετήσουν κοινωνικούς σκοπούς ή να διευκολύνουν μεγάλες μάζες του πληθυσμού οι οποίες είτε αντιμετωπίζουν δυσκολίες, είτε έχουν αδικηθεί», συνεχίζει. 

Καταλήγοντας αναφέρει πως, «Καμία ανάλογη σπουδή και προθυμία δεν είδαμε εκ μέρους του Προέδρου για νόμους που εξυπηρετούσαν τις Τράπεζες και άλλα ισχυρά συμφέροντα» .

ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE