Φτυσιές και απειλές κατά της ζωής του Ξιούρουππα - «Εννά το πκερώσεις με γαίμα»

Φτυσιές και απειλές κατά της ζωής του Ξιούρουππα -  «Εννά το πκερώσεις με γαίμα»

Από φτυσιές μέχρι κι απειλές πρώτου βαθμού περιλάμβανε προσαγωγή του Γιώργου Ξιούρουππα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Τρίτη (26/04).

Συγγενείς του θύματος, του 39χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου, ήταν έξαλλοι -σε κατάσταση αμόκ θα λέγαμε.

Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας και να επιτεθούν στον Ξιούρουππα.

Η πιο έντονη στιγμή ήταν λίγο μετά την άφιξη του δράστη στο δικαστικό μέγαρο. Συγγενείς και φίλοι του θανόντος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν  και  είχαμε από φτυσίματα μέχρι και απειλές. «Εννά το πκερώσεις με γαίμα» φώναζε κάποιος.

Η ένταση που υπήρξε στο δικαστήριο ήταν πρωτοφανής και καταγράφηκε και στον Τύπο της ημέρας (27/04).

Η Αστυνομία ωστόσο είχε λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και όποτε χρειάστηκε επενέβη έγκαιρα. Επίσης, λήφθηκαν προληπτικά μέτρα. Είναι ενδεικτικό ότι κατά την είσοδο συγγενών και φίλων του θύματος στην αίθουσα, υπήρξε σωματικός έλεγχος.

Οι αστυνομικοί σε μια τουλάχιστον περίπτωση  έβαλαν άτομο να βγάλει τα παπούτσια του. Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν τήρησε την υπόσχεσή του για αντίποινα σε αμερικανικές βάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE