Φτυσιές και απειλές κατά της ζωής του Ξιούρουππα - «Εννά το πκερώσεις με γαίμα»

Φτυσιές και απειλές κατά της ζωής του Ξιούρουππα -  «Εννά το πκερώσεις με γαίμα»

Από φτυσιές μέχρι κι απειλές πρώτου βαθμού περιλάμβανε προσαγωγή του Γιώργου Ξιούρουππα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας την Τρίτη (26/04).

Συγγενείς του θύματος, του 39χρονου Παναγιώτη Χριστοδούλου, ήταν έξαλλοι -σε κατάσταση αμόκ θα λέγαμε.

Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της Αστυνομίας και να επιτεθούν στον Ξιούρουππα.

Η πιο έντονη στιγμή ήταν λίγο μετά την άφιξη του δράστη στο δικαστικό μέγαρο. Συγγενείς και φίλοι του θανόντος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν  και  είχαμε από φτυσίματα μέχρι και απειλές. «Εννά το πκερώσεις με γαίμα» φώναζε κάποιος.

Η ένταση που υπήρξε στο δικαστήριο ήταν πρωτοφανής και καταγράφηκε και στον Τύπο της ημέρας (27/04).

Η Αστυνομία ωστόσο είχε λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας και όποτε χρειάστηκε επενέβη έγκαιρα. Επίσης, λήφθηκαν προληπτικά μέτρα. Είναι ενδεικτικό ότι κατά την είσοδο συγγενών και φίλων του θύματος στην αίθουσα, υπήρξε σωματικός έλεγχος.

Οι αστυνομικοί σε μια τουλάχιστον περίπτωση  έβαλαν άτομο να βγάλει τα παπούτσια του. Τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE