Λίβανος: Ο στρατός σκότωσε ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους

Λίβανος: Ο στρατός σκότωσε ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους

Νεκρός ηγέτης του Ισλαμικού κράτους στα σύνορα Συρίας, αναφέρει ο στρατός του Λιβάνου.

Δυνάμεις του Λιβάνου σκότωσαν έναν ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους σε επιχείρηση του στρατού στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή που επικαλείται το Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου.

Πρόκειται για τον Nayif al-Shaalaan, που, όπως αναφέρθηκε από την ίδια πηγή, είναι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή.

Κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ήταν γνωστός και ως Abu Fawz.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.