Η εξήγηση του Ξιούρουππα για το φονικό που διέπραξε: «Με απειλούσε και με ενοχλούσε συνεχώς»

Η εξήγηση του Ξιούρουππα για το φονικό που διέπραξε: «Με απειλούσε και με ενοχλούσε συνεχώς»

Οι συνεχείς απειλές και πιέσεις που του ασκούσε ο Παναγιώτης Χριστοδούλου, τον οδήγησαν στον φόνο του…

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στην κατάθεσή του ο δράστης του φονικού στη Λάρνακα τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/04) Γιώργος Ξιούρουππας.

Ο τελευταίος εξήγησε στους ανακριτές ότι ο λόγος που θόλωσε και οδηγήθηκε στο φονικό ήταν η στάση του 39χρονου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του Ξιούρουππα, τι τελευταίες μέρες συνεχώς τον απειλούσε και τον ενοχλούσε θεωρώντας ως τον υπαίτιο για την πρόσφατη σύλληψή του από την ΥΚΑΝ για υπόθεση κατοχής μικρής ποσότητας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν την Πέμπτη (28/04) στην εφημερίδα «Πολίτης», οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας προορίζουν την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης στο κατηγορητήριο που θα συνταχθεί για την υπόθεση του Ξιούρουππα. Θεωρούν πως υπάρχουν στοιχεία που αιτιολογούν κάτι τέτοιο.

Τον τελευταίο λόγο, βέβαια, όπως σημειώνει ο συνάδελφος Βάσος Βάσου, θα τον έχει ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας στον οποίο θα διαβιβαστεί ο φάκελος της υπόθεσης αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Σημειώνεται πως η ομάδα ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας εργάζεται πυρετωδώς με τη λήψη καταθέσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE