Mαύρο Πάσχα για την οικογένεια 4χρονου στην Κρήτη: Ξεψύχησε σε τροχαίο-Κυνηγούσε την μπάλα του

Mαύρο Πάσχα για την οικογένεια 4χρονου στην Κρήτη: Ξεψύχησε σε τροχαίο-Κυνηγούσε την μπάλα του

Μαύρο Πάσχα θα περάσουν οι γονείς ενός 4χρονου ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης στην Κρήτη.

Ο μικρός, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην πόλη της Σητείας, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδάκι, έπαιζε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, στην αυλή του σπιτιού του με μία μπάλα, όταν βγήκε στο δρόμο για να την πιάσει, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον 4χρονο.Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς και η οικογένεια του παιδιού που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κάγια Κάλας, δήλωσε ότι η 'Ενωση θα συνεχίσει να στοχεύει την πολεμική οικονομία της Ρωσίας και ότι το επόμενο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας θα πρέπει να είναι έτοιμο μέχρι τον επόμενο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE