LIFESTYLE

Νέο ΗOT ζευγαράκι στην Κυπριακή Showbiz! Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη

Νέο ΗOT ζευγαράκι στην Κυπριακή Showbiz! Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια εστεμμένη

Ιδιαίτερα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η καλλονή από τη Λάρνακα, αφού ο έρωτας της «χτύπησε» την πόρτα. Μετά από μεγάλο διάστημα που ήταν single, το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε στα καλλιστεία του Mega δηλώνει ερωτευμένη.

 Ο λόγος για την Ιωάννα Φιλίππου, την Miss Κύπρος 2013 την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Feel Fantastic αλλά και το φιλανθρωπικό σόου του Mega, DanSing For You η οποία εδώ και δυο περίπου μήνες είναι σε σχέση.

Η Κύπρια εστεμμένη βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού Μιχάλη τον άντρα που την έκανε ξανά χαρούμενη με τα μάτια της το τελευταία διάστημα να λάμπουν και την ίδια να ζει όμορφες στιγμές στο πλευρό του καλού της.

Σύμφωνα με άτομα από το φιλικό κύκλο του μοντέλου οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ιδιωτικό Πανεπιστήμιο όπου φοιτούν και τον τελευταίο 1,5 μήνα είναι και επίσημα ζευγάρι, χωρίς όμως να διατυμπανίζουν τη σχέση της, θέλοντας έτσι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Ο νέος της σύντροφός ασχολείται και αυτός με το μόντελινγκ και οι δυο τους δείχνουν ταιριαστοί και ερωτευμένοι, ενώ προσπαθούν να ξεκλέβουν χρόνο, παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα, ώστε να περνούν μαζί περισσότερες ώρες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Σε διαμαρτυρία οι υπάλληλοι της Αρχής Λιμένων - «Οικογένειες στον δρόμο» - Δείτε φωτογραφίες

Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές αφού καταδικάστηκε - Υποστηρικτές του καλούν σε εξέγερση

Αυξημένο το επίδομα τέκνου: Σήμερα η καταβολή του - Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σε αυτές τις επαρχίες αυξήθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων - Τι γίνεται με τα ενοίκια; - Αυτή είναι η εικόνα της αγοράς

Έκαναν πλιάτσικο μέσα από οχήματα στη Λεμεσό - Τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top