ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης

Νέα επιτυχία της Αστυνομίας με τον εντοπισμό και την κατάσχεση 11 κιλών κοκαΐνης και τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την Αλάμπρα, αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε 38χρονος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μισό κιλό κοκαΐνης με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα στην οικία του 38χρονου χωρίς ωστόσο να ανευρεθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ακολούθως, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήχθη έρευνα σε οικία και υποστατικά στη Λάρνακα, μετά από πληροφορίες, ότι η εν λόγω οικία και υποστατικά, χρησιμοποιούνταν τόσο από τον 38χρονο όσο και από άλλα πρόσωπα για την φύλαξη και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία τριών ανδρών ηλικίας 30, 20 και 18 χρόνων αντίστοιχα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10.5 κιλά κοκαΐνης.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 38χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top