ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρήκε μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών η Αστυνομία! «Ξετρύπωσαν» 11 κιλά κοκαΐνης

Νέα επιτυχία της Αστυνομίας με τον εντοπισμό και την κατάσχεση 11 κιλών κοκαΐνης και τη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά την Αλάμπρα, αυτοκίνητο ενοικιάσεως το οποίο οδηγούσε 38χρονος.

Σε έλεγχο που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μισό κιλό κοκαΐνης με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα στην οικία του 38χρονου χωρίς ωστόσο να ανευρεθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ακολούθως, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήχθη έρευνα σε οικία και υποστατικά στη Λάρνακα, μετά από πληροφορίες, ότι η εν λόγω οικία και υποστατικά, χρησιμοποιούνταν τόσο από τον 38χρονο όσο και από άλλα πρόσωπα για την φύλαξη και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στην παρουσία τριών ανδρών ηλικίας 30, 20 και 18 χρόνων αντίστοιχα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10.5 κιλά κοκαΐνης.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι ο 38χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE