ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάσχα στη φυλακή για τους 4 συλληφθέντες με τα 11 κιλά κοκαΐνης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πάσχα στη φυλακή για τους 4 συλληφθέντες με τα 11 κιλά κοκαΐνης

Οκταήμερο διάταγμα κράτησης εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον τεσσάρων ατόμων σε σχέση με τον εντοπισμό 11 κιλών κοκαΐνης χθες βράδυ από την ΥΚΑΝ σε αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και σε σπίτι στη Λάρνακα.

Τα τέσσερα άτομα από το Καμερούν, την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Κονγκό συνελήφθηκαν χθες και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο σήμερα σχετικά με διευρυνόμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α με σκοπό τη προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE