Κύπριος παρουσιαστής ανέβηκε σε δέντρο για τον νεκρό Χριστό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος παρουσιαστής ανέβηκε σε δέντρο για τον νεκρό Χριστό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτηματικά μας προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής!

Ο Κωνσταντίνος Τσιολής προετοιμάζεται για την κορύφωση του Θείου Δράματος. Με φωτογραφίες τις οποίες ανήρτησε στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μας ενημέρωσε ότι με μία σκάλα ανέβηκε πάνω σε δέντρο για να τοποθετήσει λάμπες φωτισμού, ώστε κατά την περιφορά του επιταφίου να υπάρχει φως… έτσι για να μην σκοντάψει και κανένας πιστός ή παπάς, λέμε εμείς.

 Δείτε τις φωτογραφίες και διαβάστε τι ακριβώς έγραψε πιο κάτω: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE