Λεμεσός: Υπάλληλος εταιρείας κατέβασε τα εμπορεύματα στην καφετερία όταν όμως επέστρεψε το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί

Λεμεσός: Υπάλληλος εταιρείας κατέβασε τα εμπορεύματα στην καφετερία όταν όμως επέστρεψε το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί

Υπάλληλος μεγάλης αλυσίδας καφέ κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή του εταιρικού του οχήματος.

Συγκεκριμένα ο 51χρονος, γύρω στις 7π.μ. του Μεγάλου Σαββάτου 30/4, κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε εταιρεία, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο, ξεκλείδωτο και σε λειτουργία, σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό.

Πρόκειται για όχημα τύπου βαν ψυγείο, με αριθμούς εγγραφής KYC454, μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπορντό, αξίας 10.000 ευρώ.

Εντός του οχήματος υπήρχαν επίσης διάφορα εμπορεύματα αξίας 1.000 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα του 51χρονου, αξίας 260 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE