ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Το τραγικό του λάθος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Το τραγικό του λάθος

Ως εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 34χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και στην συνέχεια να προσκρούσει στο μπροστινό κάτω μέρος ημιφορτηγού.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 29/4 στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στην Κυπερούντα.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν διεξαχθεί ο 34χρονος φέρεται να μην έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Οι προσευχές μας μαζί του… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 34χρονος μοτοσικλετιστής – Βρίσκεται στην Εντατική διασωληνωμένος​

Τρίτο τροχαίο στη Λεμεσό! Μοτοσικλετιστής σφήνωσε κάτω από φορτηγό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE