Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Πουλλή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Πουλλή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Παναγιώτη.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Εκκλησία της Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει τον Dj Παναγιώτη Πουλλή και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

Οι γονείς τους Παναγιώτη θέλοντας να ευχαριστήσουν το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην κηδεία του παιδιού τους, όπως επίσης και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στο βαρύτατο πένθος τους, έστειλε το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα. 

Μάλιστα, η οικογένεια του Παναγιώτη Πουλλή ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους βουλευτές που παραβρέθηκαν αλλά και διάφορους Κυπριακούς ομίλους.

Φωτογραφία

Διαβάστε ακόμη:

Έγινε «πάρτι» στην κηδεία του Dj Παναγιώτη Πουλλή! Η εκκλησία ήταν ανθοστολισμένη και όλοι φορούσαν άσπρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE