Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Πουλλή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ της οικογένειας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Πουλλή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλοι όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν τα καλύτερα για τον Παναγιώτη.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Εκκλησία της Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε για να αποχαιρετήσει τον Dj Παναγιώτη Πουλλή και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία τη Δευτέρα 25 Απριλίου.

Οι γονείς τους Παναγιώτη θέλοντας να ευχαριστήσουν το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην κηδεία του παιδιού τους, όπως επίσης και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στο βαρύτατο πένθος τους, έστειλε το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα. 

Μάλιστα, η οικογένεια του Παναγιώτη Πουλλή ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους βουλευτές που παραβρέθηκαν αλλά και διάφορους Κυπριακούς ομίλους.

Φωτογραφία

Διαβάστε ακόμη:

Έγινε «πάρτι» στην κηδεία του Dj Παναγιώτη Πουλλή! Η εκκλησία ήταν ανθοστολισμένη και όλοι φορούσαν άσπρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE