Το αίμα αμάχων ρέει αδιάκοπα στο Χαλέπι

Το αίμα αμάχων ρέει αδιάκοπα στο Χαλέπι

Το σφυροκόπημα στο πολύπαθο Χαλέπι της Συρίας συνεχίζεται με τουλάχιστον είκοσι αεροπορικές επιδρομές σήμερα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Η πολεμική ένταση συνεχίζεται για 9η συνεχόμενη ημέρα, κοστίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 250 αμάχους, σημειώνει χωρίς να διευκρινίζει αν τα μαχητικά που έκαναν τους βομβαρδισμούς ήταν συριακά ή ρωσικά.

Οι βομβαρδισμοί των συριακών δυνάμεων κατά περιοχών στο Χαλέπι που ελέγχονται από τους αντάρτες έχουν στοιχίσει τη ζωή 140 αμάχων, μεταξύ αυτών και 19 παιδιών, σύμφωνα με το παρατηρητήριο.

Από την άλλη μεριά, οι βομβαρδισμοί των ανταρτών κατά περιοχών που ελέγχονται από τις κυβερνητικές δυνάμεις, έχουν κοστίσει τη ζωή 96 αμάχων, μεταξύ αυτών και 21 παιδιών υποστηρίζει το παρατηρητήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE